Kako Zvijezde Naših Omiljenih Serija Zapravo Izgledaju

0
19

Ovdje istražujemo neke od naših najomiljenijih TV emisija i kako izgledaju zvijezde kada nisu na snimanju.

1. Igra prijestola: Daenerys Targaryen (Igrala Emilia Clarke)

Prestižna zvijezda hit HBO aranžmana Game of Thrones je Daenerys Targaryen, koja je poznata po svojoj nevjerovatnoj bijeloj kosi.Pojavila se u dobi od 25 godina, igrala je Daenerys, koja ima oko 17 godina u glavnom razdoblju emisije.Majka zmajeva je iznimno poznati lik, koji je obrazovao izvođača kako bi shvatio ženska

prava, i pokazao joj kako izgleda kao čvrsta žena koja se bori s nejednakostima.

2. Igra prijestola: Varys (Igrao je Conleth Hill)

Izvorno je oko bacio na ulogu kao kralj Robert Baratheon, ovaj 53-godišnji glumac umjesto toga preuzima ulogu Varysa. Nije se suprotstavio brijanju glave zbog emisije, iako će vam se činiti da izgleda mnogo drugačije u stvarnom životu.

3. The Big Bang Theory: Leonard Hofstadter (Glumio Johnny Galecki)

Jedan od najomiljenijih astrofizičara TV-a i glumaca jako se suprotstavlja onome ko je u stvarnom životu.Galecki je gotovo završio igrajući Sheldona, ali odlučio je rizikovati.

4. The Big Bang Theory: Amy Farrah Fowler (Igrala je Mayim Bialik)

U jednoj od upečatljivijih likova, Mayim Bialik igra neurobiologa koji je novi u svijetu romantike. Ona ne nosi naočale, koje ćete naći već čini razliku u svom izgledu, a za razliku od Amy, ona koristi šminku pri javnim nastupima.

5. Moderna porodica: Alex Dunphy (glumila Ariel Winter)

Igranje lika koji je u osnovi istoj dobi kao i njen, moderna glumica daleko je drugačija u odnosu na djevojku koju poznajemo na televiziji.Obučena vrlo konzervativno kao Alex Dunphy, nosila je razotkrivenu odjeću i stil koji snažno suprotstavlja njenom televizijskom karakteru.

6. Orange je nova crna: Suzanne (Uze Aduba)

Zabavni zatvorenik na Netflixovom posebnom Orange Is The New Black poznata je kao “luda”. 36-godišnja glumica već je osvojila dvije Emmye zbog svoje velike uloge kao Suzanne, igrajući ljubaznog, mentalno bolesnog lika.


Vikings: Floki (glumio Gustaf Skarsgard)

Igranje ‘vjerskog fanatizma’ Flokija u Vikinzima, Gustaf je dio dugog reda glumaca u prodoci Skargards.

Izvor slika: worldfactsftw.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here